Service & reparation

Service och reparation av din båt, både under båtsäsongen och vinterförvaringen

Korrekt förvaring och underhåll av din båt är förutsättningen för en bekymmersfri båtsäsong. Skador och problem kan trots allt överraska under säsongen och då är snabb hjälp en fördel. Vi finns på plats året om och i nödsituationer kan lyft av båt och kontroll av skador lyckas också med kort varsel. Kimitoöns Sjöräddare har sin bas i DB Marina – hjälp finns alltid att få. 

Service och reparation av motorer samt eventuella motorbyten sköts i samarbete med våra auktoriserade samarbetspartners. På detta sätt försäkrar vi oss om ett välutfört arbete. 

Vi tar hand om att reparation av skrovskador, sandblästring av botten samt förnyande av bottenfärg sköts professionellt. Också normala underhållsarbeten som tvätt och vaxning hör till vårt utbud – hos oss är också tejpning och målning av skrov möjligt. 

Vår samarbetspartner D-marin är ett av försäkringsbolagen godkänt reparationsvarv. 

Underhåll och reparation av träbåtar sköts utan problem av våra träbåtssnickare. Daniel och Mathias renoverar också teakdäck och trädelar i din båt.

I vårt eget Doyle Sails Dalsbruk segelmakeri reparerar och underhåller vi dina segel under vintern. Doyle Sails Dalsbruk är en del av den internationella Doyle Sails kedjan och därmed kan vi också förnya dina segel och riggdelar.

Sittdynor, madrasser och presenningar tar vår möbeltapetserare hand om.

Olika typer av elektroniska navigationsutrustningar är ett utmärkt hjälpmedel på sjön och med hjälp av dem kan man navigera också i mer krävande situationer. Vi hjälper dej att hitta och installera det mest lämpliga systemet för ditt behov. 

Kontaktuppgifter

Adress: Dalsbruksvägen 679,
25900 DALSBRUK
Telefon: +358 40 350 4483
Email: info@dbmarina.fi
Facebook: https://www.facebook.com/DBMarina/

DB Marina tjänster