DB Marina

En servicepunkt för allt en båtägare kan behöva

DB MARINA

DB Marina är allt du som båtägare kan tänkas behöva. Under båtsäsongen erbjuder vi såväl säsongs- som gästplats i centrum av den unika bruksbyn Dalsbruk.

Vintertid tar vi hand om din båt med våra partners så att du igen då våren anländer kan inleda säsongen med en omhändertagen och underhållen båt. Hos oss finns förvaring i uppvärmd eller kall hall, utförs service och reparationer. Dessutom kan du få dina segel och textilier förnyade eller reparerade. Ta en noggrannare titt på vårt serviceutbud nedan!

På vårt område finns också mini lager och en del lediga verksamhets- eller lagerutrymmen.

DALSBRUK

Dalsbruk har ett utmärkt läge både då du rör dej med båt och bil. Från Helsingfors, Åbo eller Tammerfors tar du dej till Dalsbruk med bil på två, en eller tre timmar. Då du anländer är du genast framme. Skärgårdshavets populära och vackra hamnar och öar är alla belägna på en dagsutfärds avstånd från Dalsbruk.

På gångavstånd från hamnen finns butiker, restauranger, apotek och Alko – för att inte glömma alla aktiviteter och sevärdheter! Du kan bekanta dej noggrannare med Dalsbruk på sidan dalsbruk.fi

Aktuellt

Tjänster

Gästhamn

Verksamhetsutrymmen

Snickeri

Bryggplatser

Uthyrning

Service och reparation

Vinterförvaring

Segelmakeri

Möbeltapetsering

DB Marina

187

Bryggplatser

496

Vinterförvaringplatser

821

Lyft ja sjösättining

30000

m2 hallutrymmet