Huollot ja korjaukset

Veneiden huollot ja korjaukset veneilykauden ja talvisäilytyksen aikana

Veneen asianmukainen talvisäilytys ja moottorin huolto varmistavat, että voit viettää huolettoman veneilykauden. Yllättäviä ongelmia tai vahinkoja, jotka vaativat nopeaa korjausta, voi kuitenkin sattua. Palvelemme veneilijöitä vuoden ympäri, ja korjaukset onnistuvat myös lomakuukausina. Hätätapauksissa veneen nostaminen ja vaurioiden tarkastaminen onnistuu nopealla aikataululla. Kemiönsaaren Meripelastajien tukikohta sijaitsee DB Marinassa, joten apu on aina lähellä.

Moottoreiden huollot, korjaukset ja vaihdot hoidamme yhteistyössä valtuutettujen merkkihuoltojen kanssa, jolloin voit olla varma moottorien toimivuudesta ja oikein tehdyistä huolloista.

Huolehdimme ammattitaidolla runkovaurioiden korjauksista, pohjan puhalluksesta sekä eliönestomaalien vaihdosta. Myös veneiden peruspesut ja vahaukset kuuluvat palveluvalikoimaamme – meiltä onnistuu myös kylkien teippaukset ja maalaukset.

Yhteistyökumppanimme D-Marin on vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo.

Puuveneiden huollot ja korjaukset onnistuvat omien venepuuseppiemme toimesta. He myös kunnostavat veneiden puuosat ja teak-kannet.

Oma purjeneulomomme huoltaa ja korjaa purjeet talven aikana. Purjeneulomomme palvelee kauden aikana yllättävien vaurioiden varalta.

Veneen istuinten ja patjojen uudistamisessa palvelee DB Marinan verhoomo. Teemme myös uudet kuomut tai korjaamme vanhat.

Veneen elektroniikkalaitteet turvaavat vesillä liikkumisen hankalissakin olosuhteissa. Kauttamme saat uudet navigointi- ja viihdelaitteet sekä niiden asennuksen.

Yhteystiedot

Osoite: Taalintehtaantie 679,
25900 TAALINTEHDAS
Puhelin: +358 40 350 4483
Email: info@dbmarina.fi
Facebook: https://www.facebook.com/DBMarina/

DB Marina palvelut