Välkommen till DB Marina och Dalsbruk
I DB Marina finns ~10.000m2 varmt och 20.500m2 kallt hallutrymme samt 10.000m2 uteområde för vinterförvaring av båtar eller varför inte verksamhets- eller lagerutrymme. Vi erbjuder all service båtfolket kan behöva på ett och samma ställe, allt från normal motorservice till omfattande reparations-, restaurerings och målningsprojekt. 


Coronavirus fallen fortsätter tyvärr öka i antal och för att skydda våra kunder, arbetstagare och samarbetspartners har också vi på DB Marina och D-marin gjort några praktiska förändringar i vår verksamhet. På detta sätt strävar vi till att kunna erbjuda möjligast bra service och garantera en fortlöpande verksamhet.

Vi tar situationen på allvar och har gett instruktioner till vår personal. Vi vill försäkra oss om att du som kund får din båt sjösatt enligt tidigare överenskommelse samt övriga beställda arbeten utförda. Den mest hektiska tiden på året knackar just nu på dörren och därför har vi beslutet att tillsvidare inte ta emot besökare på varvet. Vi följer med och håller er uppdaterade om situationen varje vecka. Vi förstår att arrangemanget kan orsaka en del fölbesvär, men vi har gjort detta beslut eftersom konsekvenserna för övrigt kan vara mycket större.

Ni kommer ännu under denna vecka höra från oss i övriga ärenden dvs. vad vi har på gång på varvet, hur hamnprojektet framskrider och så vidare. Just nu vill vi dock informera om detta arrangemang och ifall frågor uppstår kan du vara i kontakt till info adressen 

DB Marina bygger en ny småbåtshamn i Dalsbruk 

2019-2024

Under åren 2019-2024 kommer DB Marina att bygga 150-200 platsers småbåtshamn i centrala Dalsbruk. Målsättningen är att bygga en modern fullservicehamn med allt från bekväma bryggplatser till servicebyggnad med bastu och duschutrymmen, septictömning, servicebrygga och parkeringsplatser utomhus eller i hall. Hamnen kommer dessutom att bli en miljövänlig Sälle-hamn som skyddas med staket och kameraövervakning. Hamnen kommer att erbjuda plats åt allt från öppna båtar upp till 60 fot stora båtar. För att skydda hamnen kommer en 100m lång vågdämpare att byggas mot öster och platserna kommer att förses med lätta och gångbara sidobommar. 

På området finns också ca 2.000m2 utrymme som passar som kontors-, lager- eller arbetsutrymme. Det är också möjligt att hyra uteområde.

I Dalsbruk finns också gästhamn, båttillbehörsbutik, septictömning, matbutiker, apotek, Alko, servicestation, post, Matkahuolto och bussförbindelser till Åbo, Salo och Helsingfors. Dessutom finns alla Skärgårdshavets populärar attraktioner i närheten.