Välkommen till DB Marina och Dalsbruk
I DB Marina finns ~10.000m2 varmt och 20.500m2 kallt hallutrymme samt 10.000m2 uteområde för vinterförvaring av båtar eller varför inte verksamhets- eller lagerutrymme. Vi erbjuder all service båtfolket kan behöva på ett och samma ställe, allt från normal motorservice till omfattande reparations-, restaurerings och målningsprojekt. 

DB Marina WEB-kamera - live!

DB Marina bygger en ny småbåtshamn i Dalsbruk 

2019-2024

Under åren 2019-2024 kommer DB Marina att bygga 150-200 platsers småbåtshamn i centrala Dalsbruk. Målsättningen är att bygga en modern fullservicehamn med allt från bekväma bryggplatser till servicebyggnad med bastu och duschutrymmen, septictömning, servicebrygga och parkeringsplatser utomhus eller i hall. Hamnen kommer dessutom att bli en miljövänlig Sälle-hamn som skyddas med staket och kameraövervakning. Hamnen kommer att erbjuda plats åt allt från öppna båtar upp till 60 fot stora båtar. För att skydda hamnen kommer en 100m lång vågdämpare att byggas mot öster och platserna kommer att förses med lätta och gångbara sidobommar. 

På området finns också ca 2.000m2 utrymme som passar som kontors-, lager- eller arbetsutrymme. Det är också möjligt att hyra uteområde.

I Dalsbruk finns också gästhamn, båttillbehörsbutik, septictömning, matbutiker, apotek, Alko, servicestation, post, Matkahuolto och bussförbindelser till Åbo, Salo och Helsingfors. Dessutom finns alla Skärgårdshavets populärar attraktioner i närheten.