Våren har kommit!

Båthandeln har varit livlig under de två senaste åren. Det har registrerats en hel del nya mindre båtar och använda båtar har bytt ägare. Vår målsättning är att skapa ett kluster som hjälper båtägare under hela båtägandets livscykel och därför har vi inlett ett samarbete med Finlands ledande båtförmedlare Blue Ocean. Blue Ocean erbjuder ett enkelt och behändigt sätt för försäljning. Tillsammans erbjuder vi tjänster för att underlätta försäljningsprocessen. Båtar som är till salu placeras så att visningar är enkla att göra under vintern. Som tilläggstjänst erbjuder vi färdigställandet av båten för försäljning samt utrymmen för kundmöten. Vi vill också tillsammans ordna en utställning har använda båtar i gästhamnen. Ta med andra ord kontakt om du har planerat en försäljning av din båt, tillsammans hittar vi en ny ägare!

Dalsbruks gästhamn har konkurrensutsatts under vårvintern och Kimitoöns kommun har valt DB Marina som fortsatt operatör. Avtalet är 5+2 år och möjliggör en vidare utveckling av verksamheten. Inför den intågande sommaren får vi igen något nytt och vi satsar också på utvecklingen av hela områdets trivsel.

Några påminnelser:

  • DB Bistro håller under vintern öppet i den legendariska Citymarket butiken i Träskända, i juni är vi igen tillbaka i Dalsbruk. Då du blir sugen på tapas under våren rekommenderar vi ett besök till Träskända. På fredagar och lördagar lönar det sej att göra en bordsreservation. !
  • Övernatta i DB Dals Inn året om. Om du är i behov av övernattning t.ex. under helgen då du kommer och fixar på din båt kan du boka ett rum via info@dbmarina eller genom att ringa vårt kontor 040 350 4483