Vill du bli en i vårt glada gäng? Vi söker nu servitörer, kockar, medhjälpare, försäljare och sommarjobbare till vår marina.

Vi erbjuder dej varierande arbetsuppgifter i en unik maritim bruksmiljö. Vi söker servitörer, kockar, medhjälpare och försäljare till vår restaurang och butik DB Bistro & Butik samt sommarjobbare till vår marina i Dalsbruk. 

Om du är utåtriktad och öppen, initiativtagande, tycker om att jobba med kundservice, beredd att rycka in där det behövs och har goda kunskaper i finska, svenska och engelska är detta jobb något för just dej. Det är viktigt att du kan jobba i team, men du kommer också självständigt att ansvara för vissa uppgifter. Bra och flexibel kundservice är extremt viktigt för oss och ser att detta är något som du jobbar hårt för. Vi vill försäkra oss om att våra kunder får njuta av en fin upplevelse hos oss och i Dalsbruk. 

Vi uppskattar tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter, men detta är ingen förutsättning – med rätt inställning kommer du långt! Serverings- och hygienpass är till fördel. Vi erbjuder behövlig utbildning, ett glatt team och en trevlig arbetsplats i Dalsbruks hjärta. Vid behov hjälper vi dej att hitta boende. 

Passar denna beskrivning in på dej och är du intresserad av att jobba i en unik miljö? Då är du den person vi söker. Skicka din ansökan och bli en del av vårt maritima team!

Seidi Lindroos svarar gärna på eventuella frågor rekry@dbmarina.fi eller 0400 755 973, till henne kan du också skicka din ansökan!