Doyle Sails -segel samt reparation och underhåll av segel

Trots att vi haft möjligheten att njuta av otroliga höstdagar i skärgården börjar båtsäsongen sakta men säkert lida mot sitt slut. Vintern är utmärkt tid för att ta hand om segel, inredningstextilier, madrasser och presenningar samt trädelar.
 
Doyle Sails Dalsbruk verkar som en del av DB Marina och erbjuder nya segel (www.doylesails.com), rullsystem och spinnakerstrumpor.
 
På hösten granskar vi dina segel och gör under vintern eventuella reparationer. Stor- och försegel förvarar vi på rulle och du kan med andra ord lämna lattorna på plats. Vid behov torkar vi också seglen.
 
Från och med i år klär vi lokalt din båtratt med leder i högsta kvalitet. Rattskinnen är tillverkade av äkta älgläder och tål alla typer av väder. Skinnet ger en skön känsla och lång hållbarhet. Lädret utan bitarna till ekrarna kostar exempelvis 260 € för en ratt med rattrörets diameter 25 mm och rattens diameter 87-114 cm.

I samband med segelmakeriet fungerar vårt tapetseri. Här reparerar och förnyar vi madrasser, sittdynor och inredningstextilier enligt dina önskemål. Vi underhåller och reparerar också presenningar och segelskydd samt tillverkar skydd för utemöbler och prylar.
 
DB Trämet är vårt snickeri och här utförs alla träarbeten. Vi reparerar och underhåller trädelar av alla olika slag samt tillverkar måttbeställda nya delar. Vi tillverkar också möbler och inredning samt dörrar och fönster.
 
Mer information om alla ovan nämnda tjänster får du av oss på numret 040 350 4483 eller info at dbmarina.fi
 
Trevlig fortsättning på hösten!
Seidi, Jonna ja DB Marina Crewd.

.