Haluatko olla osa iloista tiimiämme? Haemme tarjoilijoita, kokkeja, apulaisia ja myyjiä sekä työntekijöitä marinaamme.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät upeassa merihenkisessä ruukkiympäristössä. Haemme kausityöntekijöitä kesällä 2021 avattuun DB Bistro & Butik ravintolaan ja kauppaan. Haemme DB Bistroon tarjoilijoita, kokkeja, apulaisia ja myyjiä sekä työntekijöitä marinaamme Taalintehtaalla. 

Jos olet avoin, oma-aloitteinen, tykkäät työskennellä asiakaspalvelun parissa, valmis tarttumaan toimeen sekä omaat hyvät taidot suomen, ruotsin ja englannin kielessä haemme juuri sinua. Tärkeätä on kyky toimia tiimissä, mutta vastata myös itsenäisesti asioista. Hyvä ja joustava asiakaspalvelu on meille äärettömän tärkeää, joten toivomme myös sinun haluavan tehdä töitä tämän eteen. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat nauttia mukavasta vierailusta meillä sekä Taalintehtaalla.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta tämä ei ole edellytys – oikealla asenteelle pärjää työtehtävissämme. Anniskelu- ja hygieniapassista on myös hyötyä. Tarjoamme tarvittavan koulutuksen, reipashenkisen tiimin ja mukavan työpaikan Taalintehtaan sydämessä. Tarvittaessa autamme myös asunnon hakemisessa. 

Jos tunnistat itsesi näistä piirteistä ja työt upeassa miljöössä kiinnostavat, olet juuri hakemamme henkilö. Laita siis meille hakemus ja tule osaksi merihenkistä tiimiämme!

Seidi Lindroos vastaa mielellään lisäkysymyksiin rekry@dbmarina.fi tai 0400 755 973, hänelle voit myös lähettää kesätyöhakemuksesi.