Kevät on täällä!

UUSI VENEVÄLITYSPALVELU!Venekauppa on käynyt vilkkaana viimeiset pari vuotta, uusia pienempiä veneitä rekisteröidään paljon ja käytetyt veneet vaihtavat omistajia. Osana DB Marinan palvelujen kehitystä kattamaan kaikki veneilijän tarvitsemat palvelut omistamisen elinkaaren aikana olemme tehneet yhteistyösopimuksen Suomen johtavan venevälittäjän Blue Oceanin kanssa. Blue Ocean tarjoaa veneen omistajille helpon ja vaivattoman ratkaisun veneiden myynnissä. Tulemme tarjoamaan yhdessä palveluja veneen myynnin helpottamiseen ja paremmat mahdollisuudet veneiden esittelyyn. Sijoitamme myyntiin tulevat veneet paremmin nähtäville talven aikana, tarjoamme lisäpalveluja veneen myyntikuntoon saattamiseen sekä neuvottelutilat asiakastapaamisille.

Tavoitteenamme on myös järjestää yhdessä käytettyjen veneiden näyttely syksyllä vierassatamassa. Jos veneen myynti on ajankohtainen, otathan yhteyttä, niin etsimme veneelle uuden omistajan!

VIERASSATAMA
Kemiönsaaren kunta on valinnut DB Marinan hoitamaan vierassatamaa myös jatkossa. Sopimus on 5+2 vuotinen ja mahdollistaa sataman ja sen palvelujen kehittämisen tulevaisuudessakin. Ensi kesäksi satamaan on tulossa uusia palveluja ja panostamme myös koko alueen viihtyvyyden lisäämiseen.

Muutama muistutus vielä 

  • DB Bistro toimii talven Järvenpään legendaarisessa Citymarketissa ja siirtyy taas kesäkuussa Taalintehtaalle. Aikaa on siis toukokuun loppuun tulla nauttimaan maittavia tapaksia. Perjantai ja lauantaina suosittelemme pöytävarausta.
  • Uudet DB Dals Inn majoituspalvelut ympäri vuoden. Jos tarvitset majoitusta esimerkiksi viikonlopun veneen kunnostukseen, ota yhteyttä info@dbmarina sähköpostin kautta tai soittamalla toimistoomme 040 350 4483