Doyle Sails -purjeita sekä purjeiden korjausta ja huoltoa

Vaikka kelit ovatkin vielä mainioita Saaristomerellä alkaa veneilykausi lähestymään loppuaan. Talvi on hyvä aika huolehtia purjeiden, verhoilujen, patjojen ja kuomujen sekä puuosien kunnosta.
 
Osana DB Marinaa toimiva Doyle Sails Dalsbruk tarjoaa uudet DOYLE-purjeet (www.doylesails.com), rullalaitteet ja spinnusukat.
 
Tarkistamme myös purjeet syksyllä, ja teemme talven aikana niihin tarpeelliset korjaukset. Säilytys tapahtuu neulomossa lokeroiduissa tiloissa iso- ja keulapurjeet rullattuna, latat voivat siis olla purjeessa paikallaan. Kuivaamme purjeet tarvittaessa.
 
Uutuutena tarjoamme tänä vuonna korkealuokkaiset ruorinpäälliset suomalaisesta hirvennahasta valmistettuna. Aito hirvennahka kestää sään vaihteluita sekä kosteutta paremmin kuin muut nahat. Siksi se on erinomainen materiaali veneilyyn ja soveltuu hyvin vaativiin meriolosuhteisiin. Hirvennahalla päällystetystä ruorista saa pitävän otteen niin kuivana kuin märkänä. Ruorinahka, ilman puolapaloja, maksaa esimerkiksi 25 mm paksuun ruoriin jonka halkaisija on 87-114 cm 260 €.
 
Purjeneulomon yhteydessä toimiva verhoomomme korjaa tai uudistaa vanhat patjat, istuinpenkit ja sisustustekstiilit parhaiden materiaalitoimittajien tuotteilla. Verhoomomme huoltaa ja korjaa myös venekuomut ja purjesuojat sekä valmistaa suojapeitteet ulkokalusteille ja tarvikkeille.
 
DB Trämet on erikoistunut puuveneiden entisöintiin ja korjausrakentamiseen. Korjaamme ja huollamme veneiden puuosat talven aikana ja teemme tarvittaessa uudet mittatilaustyönä. Valmistamme myös huonekalut ja kiintokalusteet sekä ovet ja ikkunat mittojen mukaan.
 
Kaikista edellä mainituista palveluista saat meiltä lisätietoja numerosta 040 350 4483 tai info at dbmarina.fii.

Mukavaa syksyn jatkoa!
Seidi, Jonna ja DB Marina Crew