DB Bistro & Butik

Ekologisesti paikallista

Käytetyistä merikonteista tehty ravintola, terassi ja myymälä avataan majakkalaiturille. Pintamateriaaleissa panostetaan ekologisuuteen ja kierrätettyihin materiaaleihin. Osa kalusteista valmistetaan alueen omalla DB Trämetin puusepänverstaalla, ja niissä käytetään muun muassa paikallisessa rautateollisuudessa syntynyttä, alueelle tyypillistä 1800-luvun slagitiiltä.

DB Bistro tarjoilee tapas-henkistä ruokaa raikkaalla twistillä. Raaka-aineissa suositaan paikallisia, laadukkaita raaka-aineita kuten Sjölaxin härkää, Vestlax Mellangårdin mangalitza possua, kalaa ja kauden kasviksia Björknäs trädgårdista. Juomavalikoima koostuu muun muassa Kimito Brewingin paikallisesta oluesta sekä laadukkaista viineistä, joista pääsee nauttimaan Taalintehtaan parhaalla paikalla.

DB Butikin valikoimaan kuuluu lähialueiden helmiä. Lisäksi myymälästä on saatavilla laadukkaita tekstiilejä tunnetuilta brändeiltä kuten Fjällrävenilta, Holebrookilta ja KiviKiviltä. Skandinaavisia sisustustuotteita kotiin, mökille ja veneeseen löytyy muun muassa FrånÖn, Lovely Linen, Kreafunk ja Blomus -merkeiltä. Saatavilla on myös ravintolan menusta tuttuja raaka-aineita kuten paikallista lihaa ja ekologisia Add:Wise-luomumausteita.

DB Bistro & Butik palvelee päivittäin kesäkuusta elokuun loppuun.

DB Marina palvelut